wisol kapcsolat

WISOL KFT.

WEB BUSINESS SOLUTIONS

MinŐSégi kivitelezés megfizethető áron


 

TÉRKŐ LERAKÁS, TÉRBURKOLÁS, TÉRKÖVEZÉS

 

TÉRKÖVEZÉS

Magas minőségű kivitelezéssel vállaljuk járdák, kertek, teraszok,parkok, gépkocsi beállók, utak, kerékpárutak és közterek hagyományos és egyedi mintás térkövezését (térkő lerakást, bevágást, fugázást, tömörítést) és egyéb térburkolást, mint betonozás, aszfaltozás, díszkavics terítést, murva-, homok- és sóderszórást, gyepszőnyeg-, geotextilia és gumiszőnyegfektetést, fakorong-burkolást.

 

Magas minőségű kivitelezéssel vállaljuk járdák, kertek,udvarok, teraszok,parkok, gépkocsi beállók, utak, kerékpárutak és közterek térkövezését!

FÖLDMUNKA

Vállalunk továbbá kézi és gépi földmunkákat, mint pl. térkövezéshez szükséges tükör kiszedése, betonágy-készítés, vasalatlan betonvésést, lapvibrátorral történő rétegtömörítést, folyókák, víznyelő aknák, árkok és kiegészítő rézsűk, támfalak építését, szegély és betonszegélyrakást, gyeprács lerakását, kis és nagy bazalt kockakő lerakást, macskakő lerakást, gumi burkolat rakást, teraszépítést, burkolatbontást, épület és kerítésbontást, betonrámpák kivitelezését és bármilyen durva és finom tereprendezést.

 

TÉRBURKOLÁS

Rövid határidőn belül vállaljuk az anyagbeszerzéstől kezdve, a felmérés, árajánlat-készítés, tanácsadáson át -igény szerint többféle alépítménnyel, bontásokkal, csatornázással – a teljeskörű kivitelezés átadásáig az összes felmerülő munkálat elvégzését, lebonyolítását.

 

HELYSZÍNI FELMÉRÉS

Budapest – Pest megyében a helyszíni felmérés INGYENES, Pest megyén kívül a helyszíni felmérés díja 5.000 Ft + áfa, mely tartalmaz minden járulékos költséget. A Helyszíni felmérés díját szerződéskötés azaz megrendelés esetén jóváírjuk vagy visszafizetjük.

 

Térkő lerakási útmutató

Ingyenes térburkolási szaktanácsadás

SZAKÉRTELEM - MINŐSÉG - GARANCIA

 

A feltüntetett térkövezési útmutató tájékoztató jellegű! Minden esetben szakember véleményét kell kikérni, ugyanis a térburkolás alkalmazott technológiája több tényezőtől is függ.

 

 1. Térkő 6cm
 2. Ágyazó homok ( 3-4 cm)

 3. Kavicságy ( Murva), vagy CKT (12-35 cm terheléstől függően) 4. Talajréteg

 

A természetes talajt lesimítjuk, majd kellően tömörítjük. Teherhordó alapnak 12-35 cm vastag kavicságyazatot alakítsunk ki lehetőség szerint murvából.

A terheléstől függően a teherhordó réteg gyalogos forgalomnál 12-15 cm, gépjármû forgalomnál 25-35 cm vastag. Fontos, hogy a teherhordó alapot megfelelően tömöríteni kell ! A kavicságyra 3-4 cm vastag 0-5 mm szemcseszerkezetű fektető homokot hordunk fel és egyenletesen lehúzzuk. Ezt a réteget már nem szabad tömöríteni. A fektető homokra helyezzük a 6 cm magas térkövet.

 

FIGYELEM: A fektetés során amennyiben több raklapnyi kővel dolgozunk, előnyös a követ több raklapról keverve rakni, ezáltal csökken az elkerülhetetlen szín és felületbeli különbségek hatása. A kevert színű térkövek pl. szivárvány, rakása csak a fent leírt módon fogja a kívánt színhatást adni.

A lefektetett burkolatot ki kell fugázni lehetőleg száraz kvarc homokkal. Amikor besöpörtük a fugákat homokkal, akkor kereszt irányban gumilapos lapvibrátorral megdöngöljük a felületet. Döngölés előtt a felesleges homokot el kell távolítani. Ezt legalább kétszer elvégezzük majd az utolsó besöprésnél már nem kell teljesen tisztára takarítani a felületet mert a szél és a víz még tele tölti a fugákat.

A fentiekben feltüntetett térkövezési útmutató tájékoztató jellegű! Minden esetben szakember véleményét kell kikérni, ugyanis a térburkolás alkalmazott technológiája a teljesség igénye nélkül függ:

 • a talaj minőségétől
 • a vízelvezetésétől
 • a terep lejtésétől
 • a felület kiszintezésétől
 • az alkalmazott térburkolási termék típusától
 • a terheléstől
 • a használati igénytől ( pl.: teherforgalom, parkoló, gyalogos forgalom, járda)
 • a felület nagyságától

Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérje hozzáértő szakemberek tanácsát!

 

SZALETLI ÉPÍTÉS

Csapatunk minőségi anyagokból, költséghatékonyan, minőségi kivitelezéssel valósít meg egyedi kivitelezésű, kerti élettereket, amelyek az Ön pihenését szolgálják, legyen szó akár szaletliről, pergoláról, teraszról, vagy kerti konyháról.

Magas szakmai tudásunkkal az Ön pénzügyi lehetőségeire szabott ajánlatot készítünk, melyet 3D látványtervezés után kivitelezünk. Munkánkra természetesen garanciát vállalunk.

Több funkciós szaletlik tervezése, építése!

Kerti tárolóval, gépkocsi beállóval, kerti sütővel, kukatárolóval, kerti konyhával, bográcsozóval is lehet kombinálni a szaletliket, kerti pavilonokat. 3D látványtervvel illusztráljuk, ha kell engedélyeztetjük és kulcsrakészre megépítjük!

 

KERTÉPÍTÉS

Ezen kívül foglalkozunk Barabás téglakő lerakásával, sziklakert, kerti tó építésével, füvesítéssel, növényültetéssel, fametszéssel, fakivágással, bozótirtással, komplett öntözőrendszerek telepítésével.

Speciális tevékenységeink közé tartozik még a zöldtetők és játszóterek tervezése, kivitelezése, fejújítása, járdák, lépcsők, kerti tűzrakóhely és szalonnasütő építése, javítása, teljes körű park és kertfenntartás.

 

ENGEDÉLYEZTETÉS

Engedélyeztetés - amennyiben olyan szerkezet megvalósítása a cél mely engedélyköteles, akkor a teljes ügyintézés, engedélyeztetést elvégezzük Ön helyett.

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Minden esetben egyedi árajánlatot készítünk! A feltüntetett egységáraink tájékoztató jellegűek, a kivitelezés bonyolultságától, logisztikai feltételeitől, bontási törmelék elszállítási költségeitől , egyéb munkálatoktól függően készítjük el személyre szabott árajánlatunkat.

 

GARANCIA

Munkáinkra garanciát vállalunk. Az árak az egyes munkák esetén a felületek, igények alapján változhatnak. A projekt adottságaihoz mérten optimális költségszámítást, személyre szabott árajánlatot adnak munkatársaink.

Kérje árajánlatunkat és szakszerű véleményezésünket!

 

Ön megálmodja mi megvalósítjuk!

Wisol Kft.

TÉRKŐVEZÉS, TÉRBURKOLÁS MEGFIZETHETŐ ÁRON

 

Térkőlerakás árak

Elérhetőségeink

Telefon:+36-1/796-1147

Mobil:+36-70/524-3463

E-mail: info@terkolerakasarak.hu

Ügyfélszolgálat:
Hétfő - Péntek: 9.00-12.00 12.30-17.00

Partnereink

Back to top